torstai 5. joulukuuta 2013

Oi kuusipuu

Joulukuusi on useiden joulukotien ehdoton kruunu. Niin se on myös meidän kotonamme. Joulukuusen täytyy olla aito, sillä sen tuoksua ei voita mikään. Ah, se tuoksu, kun kuusi tuodaan aatonaattoiltana sisälle...Siitä se joulutunnelma viimeistään virittäytyy huippuunsa ja koti alkaa muistuttaa jouluista ihmemaata :)

Kuulin eräältä ystävältäni, että he eivät enää hanki aitoa kuusta, sillä niistä tulee ötököitä niin paljon kotiin. Olin ötökkäkammoisena aivan järkyttynyt tästä. Meillä ei (ainakaan toistaiseksi *koputtaa puuta*) ole vastaavaa ongelmaa ollut edes lapsuuden kodissani.

Onko teillä aito kuusi vai luotatteko muoviseen?

Kuva viime vuotisesta kuusestamme.

Tämä kuluva viikko on mennyt siivillä. En ole edes henkilökohtaista sähköpostiani ehtinyt lukemaan saati sitten tänne kirjoittamaan. Olisin kyllä kovasti halunnut. Huomenna olisi tarkoitus leipoa pipareita, ainakin ensimmäinen satsi. Ne tosin saattavat mennä parempiin suihin niin nopeasti, että mahdollisesti täytyy tehdä vielä uusi erä :) Maltan tuskin odottaa sitä tuoksua, joka tuoreista pipareista lähtee. Nam! Samalla pääsen vähän rentoutumaan leipomusten parissa ja jättämään super kiireisen viikon taakseni. Pitkä viikonloppu tuli ehdottoman hyvään väliin. Aivan ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille, mikäli en huomenna ehdi kirjoittamaan<3

2 kommenttia:

  1. Jos olemme olleet koko joulun kotona olemme hankkineet aidon kuusen. Tänäkin vuonna olemme poissa kotoa joulun, joten lastenhuoneen valkoinen bling bling-kuusi jää ainoaksi.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne valkoiset kuuset ovat aivan ihania. Olen itsekin meinannut lisäksi hankkia sellaisen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)